Leverandører

Undervisningsmateriellet i digital og fysisk form er utviklet av meg. I tillegg inngår jeg avtaler med større selskap som produserer pedagogiske hjelpemidler og verktøy, som for eksempel konkreter.


Safari Ltd.® 

Jeg er stolt at jeg er autorisert forhandler av Safari Ltd.®-produktene i Norge. Det er et familieselskap som har som motto å lage ''Toys That Teach''®. De lager flotte, pedagogiske leker og verktøy.


Minisko

Jeg er autorisert forhandler for håndlaga produkter fra merket Minisko. Det er en familiebedrift lokalisert i Tyrkia. Barış og hans kone Zeynep utvikler leker og undervisningsverktøy og lager dem av naturlige materialer. Fargestoffene som anvendes til trykk, er sertifisert med «GOTS organic production». (Sertifiseringen betyr at over 95 % av fibrene er organiske). Deres montessori-inspirerte produkter er allerede tilgjengelig i over 25 ulike land. Vi jobber sammen for å tilpasse produktene til det norske markedet, for eksempel ved å tilføye norsk tekst og å bruke mine tegninger til livssyklusmateriellet. Vi har også planer om å utvikle nye spennende produkter sammen.