Lisens for bruk av digitale produkter


Mitt ønske er å kunne styrke undervisningen i klasserommet med ressursene jeg utvikler. Ressursene på denne nettsiden er hjelpemidler som skal bidra til å heve kvaliteten i undervisningen og styrke elevenes dybdelæring og indre motivasjon. De vil også gi pedagoger en enklere hverdag ved at de kan tilpasse undervisningen og ha ulike verktøy for hånden.

Tekstene i materiellet er forfattet av meg, og jeg bruker mye tid og kjærlighet på å lage gode opplegg. Jeg benytter meg også av tjenester for å kvalitetssikre produktene. Illustrasjonene lager jeg selv, eller jeg leier inn grafiske designere.

Mitt enkeltmannsforetak er registrert som utgiver. Alt kortmateriellet jeg utvikler, blir også utgitt i form av hefter eller bøker (digitale og fysiske). De kan lånes på biblioteket ved å lete på navnet mitt: Helena Hals.

For at jeg skal kunne fortsette med arbeidet, er jeg avhengig av at du overholder lisensen som står beskrevet nedenfor. På forhånd tusen takk <3


Fri bruk etter vilkår


I denne nettbutikken kan du laste ned filer til eget bruk eller til bruk på din skole. Materiellet kan skrives ut og brukes i fysisk form, eller det kan brukes digitalt på nettbrett, til presentasjoner m.m.

  • Du som pedagog/terapeut/forelder kan selv kjøpe materiellet til din egen undervisning, din egen praksis, til hjemmebruk, osv. Da er det du som betaler, og du som har materiellet som eget verktøy.
  • Det er også mulig å kjøpe på vegne av skolen. I praksis betyr det at det ikke er du som eier materiellet, men skolen, og det er skolen som betaler. I montessori er det vanlig at materiellet deles med andre pedagoger på skolen, og at det brukes på tvers av trinn og i flere klasserom. Materiellet kan skrives ut flere ganger slik at dere kan bruke det i flere klasserom. Det er også greit å lagre filen på deres interne skyløsning. Det er viktig å ikke fjerne forsiden i PDF-filen, der det står hvem som har utviklet materiellet. Slik kan alle som jobber på din skole, overholde lisensavtalen.


Ikke del materiellet i digital form!

Det som ikke er mulig, er å sende filen(e) videre til andre. Det gjelder både materiellet du har kjøpt, og gratismateriellet. Hvis du ønsker å tipse andre, ber jeg deg om å sende lenken til nedlastningssiden istedenfor. Ikke send selve PDF-filen(e) til andre. Det er heller ikke lov å legge PDF-filen på internett eller spre selve filen gjennom sosiale medier. Å dele en fil på nettet er det samme som å brenne en CD-plate eller skanne en bok.