Livssyklus brett & konkreter, tema vår: høne og bønneplante

  • kr 479

Livssyklushjul med 4 felt, brikker av tre og konkreter som illustrerer livssyklus hos høne og bønneplante. For barnehage og småtrinnet.


På lager
Del

Dette produktet er et resultat av et samarbeid med Minisko, som har laget brettene. Illustrasjonene på brikkene er utformet av meg, og det er de samme akvarell-illustrasjonene som dere finner igjen på de digitale produktene (kortmateriell, lesehefter m.m.).


Settet inkluderer

  • Livssykluss brett / hjul av tre med 4 felt.
  • Sett med brikker (4 stk) som illustrerer livssyklus til en bønneplante.
  • Sett med brikker (4 stk) som illustrerer livssyklus til en høne.


Utseende

Brettet og brikkene er laget av blankt bøketre. 

På brikkene er det trykt illustrasjoner (baksiden er blank).

Brettet består av to plater som er satt sammen. Det er laget forsenkninger som passer til brikkene, og det er laget små utskjæringer som gjør at det er svært enkelt å ta opp brikkene igjen.

Brettet er laget slik at det er stødig, samtidig som at det veier lite. Kantene er brente og det er tegnet inn piler med brennepenn. Brettet er pusset og oljet med matolje, men ellers ubehandlet. Det er forbehold om en viss variasjon i farge, når det gjelder både brettet og brikkene. 


Størrelse og vekt

Brettet har en diameter på ca. 22 cm og veier 105 g.

Brettet + 2 sett med brikker veier 166 g.

Fullstendig sett med konkreter (miniatyrfigurene høne og bønneplante) veier 363 g.


Vedlikehold

Rengjøres med en fuktig klut. Brettet og brikkene kan oljes ved behov (bruk f.eks. matolje slik at det er trygt når barn putter det i munnen).